محققان دریافتند ماده موجود در خمیردندان و مایع دستشویی می تواند در مقاومت آنتی بیوتیکی بدن نقش داشته باشد.
نقش خمیردندان در گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی
عبارات مهم : روزانه
به گزارش مهر، ترکیب موسوم به تریکلوزان که در بیش از ۲۰۰۰ محصول بهداشتی وجود داشته و عمدتا ما از آنها به طور روزانه استفاده می کنیم ممکن است موجب زیاد کردن گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی شود.
«جیان هوآ گیو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کوئینزلند استرالیا، در این باره می گوید: «این مواد شیمیایی هر روز با مقادیر زیاد مصرف می شوند، از اینرو با باقی ماندن میزان اوج آن در محیط زیست، می توانند موجب ایجاد مقاومت دارویی شوند.»
نقش خمیردندان در گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی
در این مطالعه، تیم تحقیق به بررسی این عنوان پرداخت که آیا قرارگیری در معرض مواد شیمیایی غیرآنتی بیوتیکی و ضدمیکروبی نظیر تریکلوزان بر ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی بر باکتری Escherichia coli تاثیر دارد.
نتایج نشان داد که در غلظت ۰.۲mg/L، تریکلوزان موجب ایجاد مقاومت چنددارویی در باکتری E.coli از نوع وحشی بعد از ۳۰ روز قرارگیری در معرض این ماده شیمیایی می شود.
محققان دریافتند ماده موجود در خمیردندان و مایع دستشویی می تواند در مقاومت آنتی بیوتیکی بدن نقش داشته باشد.
به گفته محققان، این کشف اسناد و شواهد نیرومند ای را ارائه می کند که نشان می دهد تریکلوزان موجود در محصولات بهداشتی که روزانه مصرف می شوند روند گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی را تسریع می کند.
واژه های کلیدی: روزانه | شیمیایی | خمیردندان | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...